KREM SUPA OD PARADAJZA Okrepiće vam dušu i telo, sipaćete tanjir više
Lagana supa idealna je za sunčane prolećne dane.
Potrebno je
- 1,5 kg paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 4 čaše vode
- 1 kašika paradajz koncentrata
- 1 kašika šećera
- 1 kašika mešavine suvih začina
- 1 kašika ulja
- 1 čaša slatke pavlake
Priprema
Iseckan crni luk izdinstajte na ulju, pa dodajte sitno seckan beli luk. Dinstajte pa dodajte seckan paradajz, koncentrat paradajza, vodu, šećer, i začin. Kuvajte oko 20 minuta, na srednjoj temperaturi. Skinite sa vatre pa ostavite da se prohladi. Sipajte u blender i izblendajte pa dodajte slatku pavlaku.
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)