KREM SUPA OD PARADAJZA Okrepiće vam dušu i telo, sipaćete tanjir više
Lagana supa idealna je za sunčane prolećne dane.
Potrebno je
- 1,5 kg paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 4 čaše vode
- 1 kašika paradajz koncentrata
- 1 kašika šećera
- 1 kašika mešavine suvih začina
- 1 kašika ulja
- 1 čaša slatke pavlake
Priprema
Iseckan crni luk izdinstajte na ulju, pa dodajte sitno seckan beli luk. Dinstajte pa dodajte seckan paradajz, koncentrat paradajza, vodu, šećer, i začin. Kuvajte oko 20 minuta, na srednjoj temperaturi. Skinite sa vatre pa ostavite da se prohladi. Sipajte u blender i izblendajte pa dodajte slatku pavlaku.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)