PRODUŽITE TRAJANJE ZELENOJ SALATI I DO 6 NEDELJA Biće sveža kao da je tek kupljena
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
Isecite kraj zelene salate pa je dobro operite pod vodom. Onda potopite salatu u posudu sa vodom i 60 ml sirćeta, i tako ostavite 2 minuta. Listove ponovo properite pod vodom pa je ostavite na ubrusu nekoliko sati, da se dobro osuši. Čuvajte zelenu salatu u staklenoj posudi, jer je staklo otpornije na temperaturne promene od plastike. Obavezno u posudu dodajte ubrus preko salate i ostaće sveža i do 6 nedelja. Odložite u frižider, i vadite delove salate, po potrebi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)