NAJLAKŠI NAČIN DA OFARBATE JAJA Potpuno je prirodan, a dobiju se fenomenalne boje
Jednostavna tehnika farbanja jaja čajem od hibiskusa oduševiće sve goste na slavskoj trpezi.

Skuvajte jaja na uobičajen način. Zasebno, u posudu sipajte 100 grama čaja od hibiskusa pa prelijte litrom vruće vode. Dodajte kašiku sirćeta pa u pripremljenu smesu potopite jaja, Ostavite tako nekolikoi minuta. Vadite jedno po jedno jaje, sa sve plodom hibiskusa i uvaljajte u providnu kuhinjsku foliju. Ostavite nekoliko minuta. Ostavite da se prosuše na sobnoj temperaturi. Ako želite mermerni efekat na jajima, dok su još vlažna, potapkajte ih papirnim ubrusom.
Možda vas zanima:

NAJLEPŠA CRVENA JAJA ZA USKRS Tradicionalna tehnika farbanja bez hemije
Uz pomoć ove tehnike dobićete prelepu crvenu boju, a nema veštačkih sastojaka ni hemije.

OFARBAJTE JAJA U METALIK ROZE Biće drugačija i originalna, a uopšte nije komplikovano
Ovaj način ukrašavanja jaja proslavila je poznata kuvarica Marta Stjuart. Iako izrada deluje komplikovano, dobićete na prilično jednostavan način, predivna šljokičava roze jaja.

OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.

NA OVAJ JEDNOSTAVAN NAČIN OFARBAJTE JAJA U INTENZIVNO ŽUTU Potpuno je prirodan
Ako ofarbate jaja kurkumom dobićete prelepu jako žutu nijansu, a nema hemije ni veštačkih boja.

NJOKE OD LEBLEBIJA Drugačije i preukusne, za savršen ručak
Dodajte prilog po želji i uživajte u ukusnom ručku.

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

BELA TORTA Neodoljiva poslastica sa keksom za savršeno jutro
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)