GURMANSKA SALATA Sa slaninom i majonezom, pravi se lako, a pomera granice dobrog ukusa

Ivana Pavlović

09:02

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim, a ukućani će stajati u redu za još.

gurmanska salata
Shutterstock

Potrebno je

  • 200 g mesnate slanine
  • 4 tvrdo kuvana jaja
  • 100 g pečenih semenki suncokreta
  • 1 čaša kisele pavlake
  • 2 kašike majoneza
  • so, biber

Priprema
Slaninu isecite na kockice, pa je propržite. Kada je gotova, izvadite je na papirnati ubrus da se iscedi i ohladi. Sjedinite kiselu pavlaku, majonez, semenke suncokreta, tri isečena jaja i peršun, začinite po ukusu i na kraju dodajte i ohlađenu slaninu. Ukrasite kriškama preostalog jajeta.

Komentari (0)

Loading