KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
![krompir](/data/images/2024-04-02/82913_krompir-shutterstock-2332955395_f.jpg?timestamp=1716242400)
Dodajte sirće
Kada želite da skuvate krompir, i ako ste odabrali pravu vrstu za kuvanje, poslužite se odličnim trikom.
Kada kuvate krompir, dodajte sirće u vodu, to će da pomogne da krompir zadrži oblik.
Preporučuje se da kuvate krompir 30 minuta, a da nakon 10 dodate sirće.
On će da održi čvrstinu krompira, pa neće da se raspadne.
Izaberite bilo koje sirće koje imate-vinsko, alkoholno ili jabukovo.
Takođe je ovaj savet koristan kada pripremate krompir salatu.
![hašure](/data/images/2024-07-24/95231_shutterstock-229477783_f.jpg)
HAŠURE Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa
Legenda smatra da je ovaj turski specijalitet najstariji desert na svetu, a ako želite da se uverite da li je zaista toliko dobar, najbolje napravite i probajte.
![čokoladni smuti](/data/images/2024-07-24/95238_shutterstock-301326848_f.jpg)
ČOKOLADNI SMUTI ZA DORUČAK I DOBAR IZGLED Recept glumice Dženifer Aniston oduševio fanove, svi ga prave
Ukusan i zdrav doručak po receptu čuvene glumice, poznate po dobrom zdravlju i vitkoj liniji.
![mil fej](/data/images/2024-07-24/95222_shutterstock-2116217021_f.jpg)
MIL FEJ DESERT Čarobni francuski slatkiš, kremast i lagan, otopićete se od miline
Francuski kolač "od 1000 kora" obožavaće i oni koji ne vole slatko.
![opera torta](/data/images/2024-07-25/95301_shutterstock-124594633_f.jpg)
OPERA TORTA Francuska čokoladna poslastica sa kafom koja miriše na ljubav
Čuvena francuska poslastica u kremastom spoju kafe i čokolade idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
![posna pesak torta](/data/images/2024-07-24/95184_shutterstock-2301239953_f.jpg)
POSNA PESAK TORTA Očaravajuća poslastica koja ni malo ne zaostaje za originalom, sa 3 preukusna sloja
Očaravajuća poslastica idealna kada vam se jede nešto slatko u danima posta, ali i sve svečane prilike.
Komentari (0)