POSNA PARADAJZ ČORBA BOLJA OD ONE MRSNE Greje dušu i telu, a preukusna
Ukusna i sočna, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 l soka od paradajza ili pasiranog paradajza
- pola šargarepe
- jedna suva papričica
- posna testenina
- so
- šećer
- origano
- mlevena začinska paprika
- biber
Priprema:
Paradajz i sitno seckan crni luk sipajte u lonac i pustite da provri. Dodajte rendanu šargarepu i papričicu, šećer. Posolite i pobiberite, pa dodajte origano. Stavite posnu testeninu i ostavite da se kuva. Vaša posna paradajz čorba je gotova! Prijatno!
SOČNA PILETINA SA BRESKVAMA SE LEPI ZA PRSTE Po receptu pevačice Breskvice
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznata po nadimku Breskvica, takmičila se nedavno na izboru za pesmu koja će ići na Evroviziju, i tom prilikom osvojila visoko drugo mesto. Svojim kvalitetnim pesmama i dobrim vokalom odmah je osvojila srca publike, koja sa njom uglas peva najveće hitove. Da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovo sočno letnje jelo. Piletina sa breskvama osvojiće i one izbirljive, a ukus se ne zaboravlja.
ŠTRUDLA SA BOROVNICAMA Letnja poslastica iz bakine kuhinje koja miriše na ljubav
Ako volite klasičnu štrudlu, ovu ćete da obožavate.
SAHER TORTA Najpoznatija austrijska čokoladna torta nastala 1832 godine, za sve svečanosti
Osmislio je 1832.godine Franc Zaher za kneza Meternika u Beču.
TETKA VERIN PILAV BOLJI OD KLASIČNOG Aromatično jelo koje okrepljuje dušu i telo
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i slasne, a nikad se ne biste setili
Savet profesionalnih kuvara je da ovu namirnicu dodate u palačinke, biće savršene i slasne.
Komentari (0)