POSNA PARADAJZ ČORBA BOLJA OD ONE MRSNE Greje dušu i telu, a preukusna
Ukusna i sočna, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 l soka od paradajza ili pasiranog paradajza
- pola šargarepe
- jedna suva papričica
- posna testenina
- so
- šećer
- origano
- mlevena začinska paprika
- biber
Priprema:
Paradajz i sitno seckan crni luk sipajte u lonac i pustite da provri. Dodajte rendanu šargarepu i papričicu, šećer. Posolite i pobiberite, pa dodajte origano. Stavite posnu testeninu i ostavite da se kuva. Vaša posna paradajz čorba je gotova! Prijatno!
PASTICIO Grčki delikates u savršenom spoju mesa i bešamel sosa, za prave gurmane
Pasticio je pečeno jelo od testenine sa mlevenim mesom i bešamel sosom.
BRZI KOLAČ SA LIMUNOM I MAKOM Osvežavajuć i sočan, a mekan kao duša
Neodoljivi desert u savršenom spoju kiselkasto slatkog ukusa.
AKO PLAČETE KAD SEČETE LUK URADITE OVO Saveti iskusnih domaćica koji rešavaju problem u trenu
Sečenje luka mnogima izaziva suzenje očiju zbog sin-propantial-S-oksid, sumpornog jedinjenja koje se širi prema očima gde zatim formira sumpornu kiselinu.
KREM ČORBA OD ŠAMPINJONA Pavlaka joj daje poseban šmek, a klasik bez premca
Okrepiće vam organizam u trenu, a sočna i ukusna.
4 PROVERENA TRIKA ZA NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće biti tvrda, a ni puna grudvica
Ako i vama čokoladna glazura ispadne nedovoljno stegnuta, tvrda ili puna grudvica, primenite ove jednostavne trikove.
Komentari (0)