POSNA PARADAJZ ČORBA BOLJA OD ONE MRSNE Greje dušu i telu, a preukusna
Ukusna i sočna, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 l soka od paradajza ili pasiranog paradajza
- pola šargarepe
- jedna suva papričica
- posna testenina
- so
- šećer
- origano
- mlevena začinska paprika
- biber
Priprema:
Paradajz i sitno seckan crni luk sipajte u lonac i pustite da provri. Dodajte rendanu šargarepu i papričicu, šećer. Posolite i pobiberite, pa dodajte origano. Stavite posnu testeninu i ostavite da se kuva. Vaša posna paradajz čorba je gotova! Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)