GRAŠAK SA TUNJEVINOM Brzinski obrok za sve prilike, ukusa koji se pamti
Fenomenalan obrok, osvaja na prvi zalogaj, a može da se pravi i u danima posta.
Potrebno je
- 500 g mladog graška
- so, biber
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika vinskog sirćeta
- 2 glavice crnog luka
- 300 g tunjevine iz konzerve
- 20 maslinki
- peršun
Priprema
Skuvajte grašak pa ga ocedite. Posolite i pobiberite. Dodajte maslinovo ulje i sirće. Iseckajte crni luk pa ga dodajte. U sve umešajte tunjevinu iz konzerve. Promešajte. Dekorišite maslinama i peršunom. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)