GRAŠAK SA TUNJEVINOM Brzinski obrok za sve prilike, ukusa koji se pamti
Fenomenalan obrok, osvaja na prvi zalogaj, a može da se pravi i u danima posta.
Potrebno je
- 500 g mladog graška
- so, biber
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika vinskog sirćeta
- 2 glavice crnog luka
- 300 g tunjevine iz konzerve
- 20 maslinki
- peršun
Priprema
Skuvajte grašak pa ga ocedite. Posolite i pobiberite. Dodajte maslinovo ulje i sirće. Iseckajte crni luk pa ga dodajte. U sve umešajte tunjevinu iz konzerve. Promešajte. Dekorišite maslinama i peršunom. Prijatno!
TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno
Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije
VALJUŠCI SA MAKOM Jeftin desert skupog ukusa koji budi nostalgiju na prošla vremena
Starinski slatkiš pravi se lako, a pogodan je za svaku priliku.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)