JUGOSLOVENSKI RECEPT ZA RESTOVAN KROMPIR Jeftin delikates aromatičnog ukusa koji se pamti
Jednostavno jelo neverovatnog ukusa.
Potrebno je
- 800 g krompira
- 2 crna luka
- 6 kašika ulja
- 1 kašika slatke paprike
Priprema:
Kuvajte kratko krompir, ali nemojte da skroz omekša. Ocedite ga i isecite krupno. Propržite crni luk sečen na rebarca u zagrejanom tiganju. Onda mu dodajte krompir. Posolite i pobiberite. Promešajte, pa pospite slatkom mlevenom paprikom. Nalijte malo vode pa promešajte. Kuvajte dok ne ispari tečnost i dok krompir ne bude gotov, uz povremeno mešanje. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)