TORTILJA SA MESOM RASPAMETIĆE SVE GURMANE Po receptu pevačice Ilde Šaulić
Ilda Šaulić, pevačica koja je godinama deo srpske muzičke scene, karijerom bez skandala gradila je svoj muzički put. Ćerka pokojnog legendarnog pevača Šabana Šaulića, supruga i majka, pokazala je da, osim odličnog glasa, ima veliki talenat i za kuvanje. Takav je i ovaj njen recept za sočnu tortilju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Sastojci
- tortilje
- meso (piletina ili po želji)
- povrće, zelena salata
- pavlaka
- kečap i majonez
Priprema:
Isecite meso na manje parčiće pa ispržite. Dodajte povrće preko tortilje, pa zelenu salatu, meso, nekoliko kašičica pavlake. Kečap i majonez pomešajte i stavite odozgo. Prijatno i uživajte, poručila je Ilda.
Možda vas zanima:
TORTILJE SA GRAŠKOM I POVRĆEM Sočne, posne i slasne, kao osmišljene za večeru koja se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.
TORTILJA SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM Specijalitet kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje
Dodajte jogurt ili prilog po želji.
BURGER TORTILJA Ovaj recept traže na društvenim mrežama
Napravite ove preukusne tortilje. Sočni zalogaji , od testa i mesa, će vas oduševiti. Našli smo recept sličan onom, iz poznatog lanca brze ishrane. Uverite se zašto milioni domaćica žele ovo jelo.
TORTILJA TORTA Hit na društvenim mrežama a lako se pravi
Brza i laka priprema a ukus fenomelan. Napravite i uverite se sami.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)