UZ 2 SASTOJKA DO SAVRŠENO ČISTE RERNE Sijaće se kao ogledalo, a ima ih svaka domaćica
Očistite rernu brzo i lako.
![Čišćenje rerne](/data/images/2023-07-15/59317_shutterstock-1830002975_f.jpg?timestamp=1717711200)
1. Limun
U manju šerpu sa vodom dodajte sok od 3 limuna pa stavite u rernu i uključite. Nakon 40 minuta na 220 stepeni ugasite, i ostavite da se ohladi. Obrišite rernu vlažnom krpom.
2. Soda bikarbona
Vodu pomešajte sa pola šolje sode bikarbone i mešajte dok ne dobijete smesu nalik pasti. Rasporedite smesu po rerni, izuzev grejnih elemenata, pa ostavite tako preko noči. Sutradan vlažnom krpom prebrišite rernu. Ovom pastom možete da očistite i spoljašnjost vrata rerne, ako premažete i ostavite 30 minuta. Posle samo prebrišete vlažnom krpom.
![ribolita](/data/images/2023-01-24/44776_potato-soup-g8f3531513-1280_f.jpg)
RIBOLITA Italijanska osvežavajuća supa krepi organizam u trenu, a pravi raj za nepca
Toskanska supa osvojiće i one izbirljive.
![namaz od oraha](/data/images/2024-01-19/74390_shutterstock-1349102501_f.jpg)
NAMAZ OD ORAHA Slasan i aromatičan, a pogodan za dane strogog posta na vodi
Ukusan i začinjen, bićete oduševljeni ukusom.
![sudopera](/data/images/2024-05-20/88166_shutterstock-2108069942_f.jpg)
OČISTITE SUDOPERU PRIRODNO DA SE SIJA KAO NOVA Treba vam 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Jednostavan, potpuno prirodan i lak način čišćenja sudopere bez muke i ribanja.
![tiramisu sa jagodama](/data/images/2024-01-09/73376_shutterstock-2142439181_f.jpg)
TIRAMISU SA JAGODAMA Nepečena letnja poslastica gotova za tren oka, a kremasta i lagana
Ako volite klasičan tiramisu, ovaj sa jagodama ćete praviti stalno.
![krempita](/data/images/2024-03-20/81408_shutterstock-142065730_f.jpg)
KREMPITA Starinski desert iz bakine kuhinje mekan kao duša
Kremasti desert koji se topi u ustima, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)