ZELENA GURMANSKA PASTA Šunka i parmezan joj daju poseban šmek, a pojede se u slast
Fenomenalno i slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je bolji od prethonog.

Potrebno je
- 300 g testenine
- 200 g mladog graška
- 150 g šunke
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 50 g parmezana
- 2 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- biber po ukusu
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu sa pakovanja. U međuvremenu u tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite seckani beli luk. Dodajte šunku i grašak, pa pržite još par minuta. Sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte dok se ne zgusne, oko 5 minuta. Dodajte kuvanu testeninu i parmezan, dobro promešajte i začinite po ukusu. Poslužite toplo. Prijatno!

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)