TETKA VERIN PILAV BOLJI OD KLASIČNOG Aromatično jelo koje okrepljuje dušu i telo
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 400 g filea
- 1 šolja pirinča
- 2 šolje pilećeg bujona
- 1 crvena paprika
- 1 šargarepa
- 1 luk
- 2 čena belog luka
Priprema:
Meso isecite na kockice, pa ga propržite na ulju. Dodajte iseckan luk i beli luk pa dinstajte dok luk ne postane staklast. Dodajte pirinač i dinstajte još nekoliko minuta. Dodajte papriku, šargarepu i začine, pa nalijte pilećim bujonom. Kuvajte na srednjoj vatri dok pirinač ne upije tečnost i postane mekan. Smesu prebacite u pleh i pecite pilav 20 minuta na 200 stepeni dok ne porumeni.
Možda vas zanima:
ŠARENI RIŽOTO BUDI SVA ČULA Ukućani će ga obožavati, a bićete siti satima
Kremast i lagan, prste da poližete.
RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.
PILAV PO RECEPTU IZ BAKINE KUHINJE Nakon njega zaboravićete na sve druge
Najbolje služite uz piletinu.
DOMAĆI RIŽOTO BOLJI OD KUPOVNOG Ukusa koji priča priče, postaće vaše novo omiljeno jelo
Samo dodajte meso ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)