KAČKAVALJ ŠNICLE SOČNIJE NEGO ONE KLASIČNE Obrok za pamćenje koji uspeva i početnicima
Šnicle na drugačiji način, ukusa koji se pamti.
Kačkavalj šnicle
- 500 g filea
- 1 šolja prezli
- 1 šolja rendanog parmezana
- 2 jaja
- 2 šolje paradajz sosa
- 1 šolja rendane mocarele
Priprema:
Meso isecite na šnicle. Umutite jaja u jednoj činiji, a prezle i parmezan u drugoj. Uvaljajte meso prvo u jaja, zatim u smesu sa prezlama i parmezanom. Pržite ih na ulju dok ne budu zlatnosmeđi, a zatim ih stavite u vatrostalnu posudu. Prelijte pileće filete paradajz sosom i pospite rendanom mocarelom. Pecite šnicle u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta ili dok sir ne bude blago zapečen. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE ZA PRAVE LJUBITELJE MESA Saftaste i mekane kao puter
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POSNE LOVAČKE ŠNICLE Savršena kombinacija pečuraka, aromatičnog povrća i kremastog biljnog sosa
Harmonija različitih ukusa u jelu koje se ne zaboravlja.
FAŠIRANE ŠNICLE PO RECEPTU ANE BEKUTE Iste kao one kafanske, a meso se lepi za prste
Pevačica Ana Bekuta će 6. i 7. septembra obeležiti 40 godina karijere veličanstvenim koncertima u Sava centru. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za faširane šnicle. Prave se brzo i lako, a upravo one su omiljene Aninim unucima Sonji i Branku.
SOČNE PILEĆE ŠNICLE Iste kao one iz restorana, saftaste i razvaljuju ukusom
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)