KAČKAVALJ ŠNICLE SOČNIJE NEGO ONE KLASIČNE Obrok za pamćenje koji uspeva i početnicima
Šnicle na drugačiji način, ukusa koji se pamti.
Kačkavalj šnicle
- 500 g filea
- 1 šolja prezli
- 1 šolja rendanog parmezana
- 2 jaja
- 2 šolje paradajz sosa
- 1 šolja rendane mocarele
Priprema:
Meso isecite na šnicle. Umutite jaja u jednoj činiji, a prezle i parmezan u drugoj. Uvaljajte meso prvo u jaja, zatim u smesu sa prezlama i parmezanom. Pržite ih na ulju dok ne budu zlatnosmeđi, a zatim ih stavite u vatrostalnu posudu. Prelijte pileće filete paradajz sosom i pospite rendanom mocarelom. Pecite šnicle u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta ili dok sir ne bude blago zapečen. Prijatno!
AKO DODATE OVO POHOVANIM ŠNICLAMA BIĆE SAVRŠENE A sijaće se kao zlatnik
Dodajte ovaj jeftin sastojak kad pohujete šnicle, biće savršenog ukusa i prelepe zlatno žute boje.
KOKTEL ŠTAPIĆI BOLJI NEGO ONI KUPOVNI Za savršen doručak ili užinu, a slasni i aromatični
Od sada ove mirisne štapiće možete da pravite i u svom domu.
PASTICIO Grčki delikates u savršenom spoju mesa i bešamel sosa, za prave gurmane
Pasticio je pečeno jelo od testenine sa mlevenim mesom i bešamel sosom.
BRZI KOLAČ SA LIMUNOM I MAKOM Osvežavajuć i sočan, a mekan kao duša
Neodoljivi desert u savršenom spoju kiselkasto slatkog ukusa.
LENJA ŽENA Nepečena poslastica idealna za dane posta, a miriše na nedelju
Neodoljiva i brza torta idealna kada nemate vremena, ukusa koji se pamti.
Komentari (0)