KAČKAVALJ ŠNICLE SOČNIJE NEGO ONE KLASIČNE Obrok za pamćenje koji uspeva i početnicima

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Šnicle na drugačiji način, ukusa koji se pamti.

kačkavalj šnicle
Shutterstock

Kačkavalj šnicle

  • 500 g filea
  • 1 šolja prezli
  • 1 šolja rendanog parmezana
  • 2 jaja
  • 2 šolje paradajz sosa
  • 1 šolja rendane mocarele

Priprema: 
Meso isecite na šnicle. Umutite jaja u jednoj činiji, a prezle i parmezan u drugoj. Uvaljajte meso prvo u jaja, zatim u smesu sa prezlama i parmezanom. Pržite ih na ulju dok ne budu zlatnosmeđi, a zatim ih stavite u vatrostalnu posudu. Prelijte pileće filete paradajz sosom i pospite rendanom mocarelom. Pecite šnicle u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta ili dok sir ne bude blago zapečen. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading