NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
![namaz od avokada](/data/images/2024-06-19/91361_shutterstock-2469600615_f.jpg?timestamp=1718748000)
Potrebno je
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun. Vaš namaz je gotov. Prijatno!
Možda vas zanima:
![namaz od oraha](/data/images/2024-01-19/74390_shutterstock-1349102501_f.jpg)
NAMAZ OD ORAHA Slasan i aromatičan, a pogodan za dane strogog posta na vodi
Ukusan i začinjen, bićete oduševljeni ukusom.
![humus](/data/images/2023-02-23/47277_shutterstock-2025942641_f.jpg)
DOMAĆI HUMUS Namažite ga na hleb ili dodajte kao prilog, daje draž svakom jelu
Ako volite kupovni, ovj ćete da obožavate.
![namaz od oraha](/data/images/2024-01-19/74390_shutterstock-1349102501_f.jpg)
SLASNI NAMAZ OD ORAHA Dodajte ga kao prilog jelu ili konzumirajte samostalno, preukusan, a posan
Pravi se za 10 minuta, zdrav, obožavaćete ga.
![namaz od avokada](/data/images/2024-01-15/74004_shutterstock-2290212141_f.jpg)
NAMAZ OD AVOKADA Slaže se sa raznim jelima, zdrav i dijetalan
Napravićete ga brzo i lako. Dodajte ga kao prilog jelu ili namažite na hleb i dodajte začine, svakako je neodoljiv.
![žerbo kocke](/data/images/2024-06-28/92361_zerbo-kocke_f.jpg)
ŽERBO KOCKE Mađarski desert koji samo dobija na popularnosti, a nestane sa stola odmah
Mađarski starinski kolači od kora, džema i oraha.
![rolat od limuna](/data/images/2024-06-28/92344_rolat-od-limuna_f.jpg)
3 BRZA A NEODOLJIVA ROLATA Od čokolade, banane i limuna za prave sladokusce
Slatki i mirisni, pravićete stalno.
![dunavski paprikaš](/data/images/2024-06-28/92343_dunavski-paprikas_f.jpg)
DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno
Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.
![beze](/data/images/2024-06-28/92364_shutterstock-2174508165_f.jpg)
KAKO DA BEZE BUDE SAVRŠEN Izbegnite ovih 6 grešaka koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Beze je osnova mnogih poslastica, ali ako vam ne uspe, upropastićete ceo trud.
![knedle sa kajsijama](/data/images/2024-06-27/92279_shutterstock-1751983160_f.jpg)
KNEDLE SA KAJSIJAMA BOLJE NEGO ONE KLASIČNE Drugačije i aromatične, zamirisaće cela kuća
Sočne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
Komentari (0)