MEKSIČKE KESADILJE PRAVI RAJ ZA NEPCA Posne i aromatične, smažu se za tren oka
Sočne i slasne, a idealne za dane posta.

Potrebno je
- 8 tortilja
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3 kašike crnog luka
- 400 g crvenog pasulja
- 300 g kukuruza šećerca
- 1 kašika smeđeg šećera
- 50 ml sosa od paradajza
- 2 kašike putera
- 150 g gaude
- 1/2 kašičice bibera
Priprema:
Na zagrejanom maslinovom ulju na tiganju, propržite sitno seckan crni luk. Onda dodajte pasulj i kukuruz, šećer, paradajz-sos i biber i kuvajte još 3 minuta. Tortilju stavite na 2 kašike putera. Jednu polovinu pospite rendanim sirom, pa dodajte mešavinu pasulja i kukuruza i poklopite drugom polovinom. Sa obe strane zapecite tortilju. Otopite još putera i pripremite i preostale kesadilje. Bon appetit!

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.
Komentari (0)