ARGENTINSKI GULAŠ PRAVI RAJ ZA NEPCA Gurmanski delikates koji budi sva čula
Ako volite klasičan gulaš, ovaj ćete da obožavate.
Potrebno je
- 300 g pilećih grudi
- 1 crni luk
- 100 g korena celera
- 400 g pasiranog paradajza
- 1 kašika mlevene paprike
- 1 kašičica origana
- 1 kašičica peršuna
- 3 kašike maslinovog ulja
- so, biber
Priprema:
Iseckajte meso na srednje kocke. Onda sitno iseckajte crni luk i celer. Prodinstajte luk i meso u dubljem tiganju, na maslinovom ulju. Pržite do 10 minuta, pa začinite i stavite celer. Za nekoliko minuta dodajte i pasirani paradajz, poklopite i kuvajte gulaš do 10 minuta. Bon appetit!
Možda vas zanima:
OVAJ SASTOJAK OBAVEZNO DODAJTE U GULAŠ Meso se samo raspada, a sos postaje neodoljiv
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
GRČKI GULAŠ UKUSOM BUDI SVA ČULA Donosimo vam originalni recept za čuveni stifado
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
SVINJSKI PAPRIKAŠ MILUJE NEPCA Gastronomski užitak u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)