ARGENTINSKI GULAŠ PRAVI RAJ ZA NEPCA Gurmanski delikates koji budi sva čula

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Ako volite klasičan gulaš, ovaj ćete da obožavate.

argentinski gulaš
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g pilećih grudi 
  • 1 crni luk 
  • 100 g korena celera 
  • 400 g pasiranog paradajza 
  • 1 kašika mlevene paprike 
  • 1 kašičica origana 
  • 1 kašičica peršuna 
  • 3 kašike maslinovog ulja 
  • so, biber 

Priprema: 

Iseckajte meso na srednje kocke. Onda sitno iseckajte crni luk i celer. Prodinstajte luk i meso u dubljem tiganju, na maslinovom ulju. Pržite do 10 minuta, pa začinite i stavite celer. Za nekoliko minuta dodajte i pasirani paradajz, poklopite i kuvajte gulaš do 10 minuta. Bon appetit!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading