AKO OVO DODATE MLEVENOM MESU POKVARIĆETE MU UKUS Ćufte neće biti sočne i slasne
Julija Arhipova, ruska kuvarica, tvrdi da dodavanje ova tri proizvoda u šnicle može da pokvari sočnost, zato ih bolje preskočite.
Nemojte da dodajete jaja
Dodavanjem jaja povećaćete količinu šnicli ali će meso da bude gumeno.
Nemojte da dodajete crni luk
Luk će da pojača ukus mesa, pa je bolje da ga služite odvojeno, uz jelo.
Nemojte da dodajete hleb
Ako dodate hleb natopljen u vodi ili mleku šnicle će da budu tvrde i tamne.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)