AKO OVO DODATE MLEVENOM MESU POKVARIĆETE MU UKUS Ćufte neće biti sočne i slasne
Julija Arhipova, ruska kuvarica, tvrdi da dodavanje ova tri proizvoda u šnicle može da pokvari sočnost, zato ih bolje preskočite.
Nemojte da dodajete jaja
Dodavanjem jaja povećaćete količinu šnicli ali će meso da bude gumeno.
Nemojte da dodajete crni luk
Luk će da pojača ukus mesa, pa je bolje da ga služite odvojeno, uz jelo.
Nemojte da dodajete hleb
Ako dodate hleb natopljen u vodi ili mleku šnicle će da budu tvrde i tamne.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)