NEMOJTE DA BACATE ŽILAVO MESO Dodajte mu ova 2 sastojka i biće sočno i aromatično
I najžilavije meso jednostavnim trikovima možete da pretvorite u sočan obrok.
Ako imate problem sa žilavim mesom primenite ova 2 jednostavna trika.
Rešenje pred vama će žilavo meso da pretvori u ukusno jelo. Omekšaće i biće sočnije, a uspeće svima.
Marinada
Omekšaće meso i dodaće na ukusu
Izaberite marinadu po želji, i ostavite meso u njoj nekoliko sati pre pripreme.
Morska so
Krupnom morskom solju natrljajte meso sat vremena pre prženja ili pečenja. Neka odstoji na sobnoj temperaturi, pa pre samog pečenja uklonite višak soli. Meso će da bude sočnije jer će morska so da zadrži vlagu u njemu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)