NEMOJTE DA BACATE ŽILAVO MESO Dodajte mu ova 2 sastojka i biće sočno i aromatično
I najžilavije meso jednostavnim trikovima možete da pretvorite u sočan obrok.
Ako imate problem sa žilavim mesom primenite ova 2 jednostavna trika.
Rešenje pred vama će žilavo meso da pretvori u ukusno jelo. Omekšaće i biće sočnije, a uspeće svima.
Marinada
Omekšaće meso i dodaće na ukusu
Izaberite marinadu po želji, i ostavite meso u njoj nekoliko sati pre pripreme.
Morska so
Krupnom morskom solju natrljajte meso sat vremena pre prženja ili pečenja. Neka odstoji na sobnoj temperaturi, pa pre samog pečenja uklonite višak soli. Meso će da bude sočnije jer će morska so da zadrži vlagu u njemu.
PITA SA PAPRIKAMA RAJ ZA NEPCA Idealna za doručak ili večeru, najbolje ide uz šolju jogurta
Sočna i slasna, kao stvorena za jesen.
ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA Poslastica posna na vodi mekana kao duša, a ukusa koji priča priče
Fenomanalna poslastica odlično se slaže sa šoljom čaja.
MAFINI SA BUNDEVOM Brzo gotovi, a svaki zalogaj je raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Sočni zalogajčići u super spoju sa bundevom, prste da poližete.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
Komentari (0)