NAJBOLJE I NAJBRŽE KOKICE IZ ŠERPE Trikovi koji provereno rade, biće hrskave i slasne
Saveti za najukusnije kokice koje možete da napravite za lepo veče sa prijateljima.

Šerpa sa debelim dnom
Nemojte da koristite posuđe sa tanjim dnom, temperatura neće da bude ravnomerno raspoređena. Deo kokica će da bude zagoreo, a deo neiskokan.
Pržite na srednjoj temperaturi
Na visokoj temperaturi kokuruz kokičar može lako da zagori, zato bolje koristite srednju temperaturu.
Dva zrna
Ubacite dva iskokana zrna kukuruza, pa ako se ravnomerno iskokaju, sklonite šerpu sa ringle, dodajte ostatak zrnaca i sačekajte minut pre vraćanja na vatru. Ovim trikom ćete da postignete ravnomerno kokanje.
Otklapanje šerpe
Otklapanjem šerpe sprečićete uparavanje iskokanih zrna i dobićete optimalnu hrskavost.

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Najjeftinije gorivo u poslednje četiri godine

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

JAMAL JE ČUDO: Oborio je novi rekord Lige šampiona (FOTO)

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Nastavljena surova dominacija Meginih klinaca VIDEO

Udruženje trenera Evrolige se oglasio o projektu "NBA Evropa"

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)