DOMAĆI KOKOS KREM Najjeftinija verzija preukusnog deserta koji se topi u ustima
Ako volite kokos, ovaj krem ćete obožavati.
![krem od kokosa](/data/images/2024-07-04/92922_shutterstock-1385244464_f.jpg?timestamp=1720044000)
Potrebno je
- 100 g kokosovog brašna
- 2 kašike meda
- tople vode po potrebi
Priprema
U blender stavite kokosovo brašno pa meljite sve dok ne dobijete prah. Dodajte med, pa još blendajte i postepeno dodajte vodu, kašičicu po kašičicu. Preručite kokos krem u staklenu teglu i ostavite u frižideru.
![kanole sa limunom](/data/images/2024-07-08/93366_shutterstock-1668133120_f.jpg)
KANOLE SA LIMUNOM Italijanski desert u savršenom kiselkasto slatkom spoju ukusa, za uživanje
Neodoljivi krem od limuna sa maskarponeom oduševiće i one koji ne vole slatko.
![tuna pica](/data/images/2024-07-05/93076_shutterstock-2266921221_f.jpg)
TUNA PICA Posna i slasna, za lepo veče sa prijateljima
Omiljeno jelo mnogih, u posnoj varijanti, koje se pojede u slast.
![pašteta od belog luka](/data/images/2024-07-08/93335_shutterstock-1746010901_f.jpg)
PAŠTETA OD BELOG LUKA Pikantna i aromatična, za one izbirljive, prste da poližete
Slasna pašteta za gurmane i one izbirljive.
![kolač sa višnjama](/data/images/2024-07-05/93073_verin-kolac_f.jpg)
VERIN KOLAČ SA VIŠNJAMA Uspeće i potpunim početnicima, a popravlja dan u trenu
Neodoljivi desert pravi se brzo i lako, a smaže se u trenu.
![kore za tortu](/data/images/2024-07-08/93350_shutterstock-1715991604_f.jpg)
NA KOJOJ TEMPERATURI SE PEKU KORE Nije isto za patišpanj i lisnato testo, a evo i zašto
Ako želite da vaša poslastica ili desert bude savršena važno je da kora ispadne kako treba.
Komentari (0)