CRNO MLEKO Odlično za kožu i varenje, a energetska bomba u jednoj šoljici
Drugačije i zdravo mleko, a preukusno, pravićete stalno.
Potrebno je
- 150 g crnog susama
- 10 urmi
- 1 l vode
Priprema
U vodi potopite susam pa tako ostavite preko noći. Sutradan procedite i preručite u blender. Zasebno potopite urme sa mlakom vodom 15 minuta. Dodajte urme u blender, nalijte vodu i blendajte. Dobićete kremasto i ukusno biljno mleko. Držite u frižideru do 3 dana. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAPUĆINO KAO IZ OMILJENOG KAFIĆA Donosimo vam originalni recept za omiljeni napitak
Služite uz omiljeni keks ili kolač.
ŠERBET Topli napitak koji smiruje kašalj, po receptu koji se prenosio generacijama
Biće kao onaj iz bakine kuhinje.
NAJSLAĐA TOPLA ČOKOLADA SA SLATKOM PAVLAKOM Jedna šolja greje dušu i telo
Pravi se lako, a nema ko će joj odoleti.
IRSKA KAFA ZA SAVRŠENO JUTRO Kremast i ukusan napitak razbudiće vas u trenu
Zasladite po želji i uživajte u preukusnom napitku.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)