NAJBOLJI DOMAĆI KREM SIR Treba vam samo 4 sastojka i uspeva svima, prste da poližete
Zdraviji i ukusniji od kupovnog, pravićete stalno.
Potrebno je
- 1 l punomasnog mleka
- 2-3 kašike soka od limuna
- 3 kašike neutralne pavlake
- malo soli
Priprema:
Na umerenoj temperaturi zagrejte mleko. Kad prokljiča, dodajte limunov sok, i kuvajte nekoliko minuta, uz neprestano mešanje. Kada se mleko zgusne i izdvoji masnoća, sklonite šerpu sa ringle. Kroz gustu gazu procedite smesu. Sir koji je ostao u gazi stavite u blender, dodajte so i neutralnu pavlaku i dobro izblendajte. Kad smesa postane kompaktna, prebacite krem sir u činiju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)