DOMAĆI PRAŠAK ZA PECIVO Gotov začas, a nema gluten, za sve poslastice i slaniše
Pravi se brzo i lako, od samo 3 sastojka.

Potrebno je
- 12 ravnih kašičica kukuruznog brašna
- 5 kašičica sode bikarbone
- 3 kašičice limunske kiseline
Priprema:
U jednoj tegli pomešajte kukuruzno brašno, limunsku kiselinu i sodu bikarbonu. Vaš prašak za pecivo je gotov. Zatvorite teglu i čuvajte u špajzu.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)