NAPRAVITE KORNET ZA SLADOLED BRZO I LAKO Ostaje vam samo da uživajte u omiljenom desertu
Potrebni su vam samo aparat za bakin kolač i sastojci koje već imate u frižideru.
Potrebno je
- 2 belanca
- 80 g kristal šećera
- kašičica vanilinog ekstrakta
- prstohvat soli
- 100 g glatkog brašna
- 30 g maslaca
- 50 g mlečne čokolade
Priprema
Premažite sa malo ulja aparat za bakin kolač pa ga zagrejte. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom, soli i ekstraktom vanile. Zatim dodajte otopljeni maslac i brašno. Dve kašike smese rasporedite u aparat pa pecite oko 90 sekundi. Izvađeni vafl uz pomoć kuhinjske krpe oblikujte u kornet. Otopite čokoladu pa pola kašičice dodajte na dno svakog korneta.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)