PIKANTNI SOS ZA PRAVE GURMANE Pravi se od đumbira i ovog sastojka, a savršeno se slaže sa mesom
Slasni sos najbolje služite uz pohovano belo meso.
Potrebno je:
- 2 manje pomorandže
- 1 manji koren dumbira
- 2 kašike gustina
- 1 kašičica šećera
- malo soka od limuna
- ulje
- začin
- so
Priprema
Narendajte pomorandžama koru i iscedite sok. Narendajte manji koren đumbira. Onda razmutite gustin sa malo vode. Sipajte na malo ulja razmućen gustin, pa dodajte pomorandžin sok, kore i đumbir. Sipajte i malo vode ako treba, pa uspite kašičicu šećera i limunovog soka. Posolite i začinite sos.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)