PIKANTNI SOS ZA PRAVE GURMANE Pravi se od đumbira i ovog sastojka, a savršeno se slaže sa mesom
Slasni sos najbolje služite uz pohovano belo meso.
Potrebno je:
- 2 manje pomorandže
- 1 manji koren dumbira
- 2 kašike gustina
- 1 kašičica šećera
- malo soka od limuna
- ulje
- začin
- so
Priprema
Narendajte pomorandžama koru i iscedite sok. Narendajte manji koren đumbira. Onda razmutite gustin sa malo vode. Sipajte na malo ulja razmućen gustin, pa dodajte pomorandžin sok, kore i đumbir. Sipajte i malo vode ako treba, pa uspite kašičicu šećera i limunovog soka. Posolite i začinite sos.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)