KROMPIRUŠA SA TUNJEVINOM Idealna za doručak ili večeru, a pomera granice dobrog ukusa
Neodoljiva čorba oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

GIBANICA SA MESOM Klasik na drugačiji način, nema ko vam neće tražiti recept
Služite toplo uz jogurt.

PITA SA BLITVOM I SIROM Sočno predjelo zasitiće vas u trenu, a priprema nije teška
Najbolje služite uz šolju jogurta.

SOČNA PITA SA PLAVIM PATLIDŽANOM Savršenog ukusa, najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko
Sočna i slasna, za pravo uživanje.
- 3 krompira
- 1 konzerva tunjevine
- 500 g tankih kora
- 1 veza mladog luka
- ulje
- so, biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Iseckajte luk pa ga propržite na ulju. Dodajte rendan krompir, so, biber i tunjevinu iz konzerve, pa sve promešajte. Pripremite kore pa na dno svake nanesite 3 kašike fila. Zatim savijte ivice i urolajte, pa poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Odozgo malo premažite uljem. Pecite pitu oko 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.
Komentari (0)