KROMPIRUŠA SA TUNJEVINOM Idealna za doručak ili večeru, a pomera granice dobrog ukusa
Neodoljiva čorba oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 3 krompira
- 1 konzerva tunjevine
- 500 g tankih kora
- 1 veza mladog luka
- ulje
- so, biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Iseckajte luk pa ga propržite na ulju. Dodajte rendan krompir, so, biber i tunjevinu iz konzerve, pa sve promešajte. Pripremite kore pa na dno svake nanesite 3 kašike fila. Zatim savijte ivice i urolajte, pa poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Odozgo malo premažite uljem. Pecite pitu oko 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PITA SA TIKVICAMA I MESOM ZA VEČERU KOJA SE PAMTI A gotova očas posla
Služite toplu sa jogurtom.
JOGURT PITA ZA DORUČAK KOJI SE PAMTI Polizaćete i tanjir koliko je ukusna, a sve se samo pomeša i peče
Sočna i jednostavna za pripremu, pravićete stalno.
ČIZBURGER PITA BOLJA OD KLASIČNE Nakon što je pojedete bićete siti do večere!
Sočna i slasna, prosto miluje nepca.
PITA SA MESOM BOLJA OD BUREKA Sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, nestače sa stola odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)