AKO ŽELITE ČIZKEJK KAO IZ POSLASTIČARNICE URADITE OVO Biće mekan kao duša i kremast
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom kolaču.
Dobro utisnite podlogu
Podloga od mrvljenog keksa i putera će biti savršena ako dnom čaše jako utisnete smesu u kalup. Na taj način će da postane kompaktna i neće da se mrvi.
Masnoća
Ako recept podrazumeva punomasne sastojke nemojte da sami stavljate manje masan sir. Da bi krem bio savršen, potrebno je da ovo ispoštujete.
Temperatura
Najbolje je da koristite sastojke sobne tempersture, bilo da pravite čizkejk koji se peče ili ne. Iz frižidera je potrebno da bude samo pavlaka za šlag.
Trik za pečenje
Ukoliko pravite pečeni čizkejk, najbolje je da na dno rerne stavite posudu sa vodom.
Krug nožem
Nožem napravite jedan krug oko ivica čizkeja, videćete koliko se lakše vadi, u jednom komadu.
Izvadite iz frižidera ranije
Izvadite čizkejk iz frižidera najmanje 20 minuta pre serviranja, da bi bio savršenog ukusa.
MILKA TORTA Savršen spoj bele i crne čokolade u ukusu koji se ne zaboravlja
Ako volite čokoladu, ovu poslasticu ćete obožavati.
KOLAČ 12 KAŠIKA Jeftin desert sa kokosom koji uspeva svima, a bolji do sada niste jeli
Fenomenalni desert sa merama 12 kašike raspametiće sve koji ga budu probali, a pravi se nikad lakše.
ČOKO ORANŽ PUDING Fenomenalni desert koji se smaže za tren oka, a uspeva i početnicima
Kremasti desert za sve prilike, otopićete se od miline.
STAVITE SUNĐER U FRIŽIDER Bićete iznenađeni razlogom, ima višestruku namenu, a ne samo za sudove
Iako sunđer koristite za pranje sudova, on je odličan i za apsorbciju mirisa, zato primenite ovaj korisni trik.
POSNA PROJA Ni malo ne zaostaje za originalom, a držaće vas dugo sitim
Sočna i ukusna, prste da poližete.
Komentari (0)