AKO ŽELITE ČIZKEJK KAO IZ POSLASTIČARNICE URADITE OVO Biće mekan kao duša i kremast
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom kolaču.
Dobro utisnite podlogu
Podloga od mrvljenog keksa i putera će biti savršena ako dnom čaše jako utisnete smesu u kalup. Na taj način će da postane kompaktna i neće da se mrvi.
Masnoća
Ako recept podrazumeva punomasne sastojke nemojte da sami stavljate manje masan sir. Da bi krem bio savršen, potrebno je da ovo ispoštujete.
Temperatura
Najbolje je da koristite sastojke sobne tempersture, bilo da pravite čizkejk koji se peče ili ne. Iz frižidera je potrebno da bude samo pavlaka za šlag.
Trik za pečenje
Ukoliko pravite pečeni čizkejk, najbolje je da na dno rerne stavite posudu sa vodom.
Krug nožem
Nožem napravite jedan krug oko ivica čizkeja, videćete koliko se lakše vadi, u jednom komadu.
Izvadite iz frižidera ranije
Izvadite čizkejk iz frižidera najmanje 20 minuta pre serviranja, da bi bio savršenog ukusa.
BRZINSKO ČUDO ZA STO! Zapečena testenina sa jogurtom i jajima – gotova za 30 minuta, nestaje iz tepsije!
Služi se toplo, a savršeno se slaže uz šolju domaće supe
POSNI PASULJ SA POVRĆEM Osvaja na prvi zalogaj, zaboravićete na onaj sa mesom potpuno
Idealno jelo za sve oni koji poste
KUVANI KISELI KUPUS SA BUTKICOM I SLANINOM Starinski recept iz Mrčajevaca, bolji čak i od sarme
Donosimo vam najbolji kiseli kupus sa suvim rebrima po kafanskom receptu iz Mrčajevaca
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
Komentari (0)