TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ukus će biti savršen, a nikad se ne biste setili ove namirnice
Dodajte ovu namirnicu i osetite razliku u ukusu.
Dodajte šećer sa cimetom
Mleveno meso je namirnica koja se često koristi za pripremu različitih jela -ćufti, faširanih šnicli.
Ruska kuvarica Julija Arhipova otkrila je fenomenalan trik za pripremu mlevenog mesa.
Ona savetuje da dodate šećer sa cimetom. Iako se šećer retko koristi u slanim jelima, može da doda na ukusu. Bilo da kupujete svinjsko, juneće ili mešano mleveno meso, dodajte šećer sa cimetom. To se posebno odnosi na svinjsko meso koje je specifičnog ukusa, a šećer će da ga neutrališe.
Napomena: Ipak nemojte da preterujete sa količinom šećera, jer će onda da ispadne neukusno jelo.
Možda vas zanima:
DODAJTE OVO U MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Ćufte će biti nikad ukusnije, a trik je jednostavan.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti savršene, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u sočnim i mekanim ćuftama.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti super, a nije soda bikarbona
Potrebna vam je samo ova 1 namirnica i ćufte ili faširane šnicle će biti super.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Nije soda bikarbona, a biće mekano i sočno
Ako želite da ćufte budu ukusne dodajte ovu namirnicu u mleveno meso.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)