NEPEČENA ČOKO MOKO TORTA Rajski zalogaji u poslastici kao osmišljenoj za tmurne dane
Fenomenalna torta pravi se brzo i lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
Potrebno je
- 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
- 400 g kisele pavlake
- 200 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog keksa
- 500 g šlag pene
- 6 dl kisele vode
- 7,5 dl čokoladnog mleka
Priprema:
Pavlaku umutite sa šećerom, pa dodajte mleveni keks i dobro izmešajte. Zasebno umutite šlag s kiselom vodom. Uzmite koru, pa zalijte sa 2,5 dl čokladnog mleka, preko stavite fil s mlevenim keksom, pa odozgo šlag, zatim stavite sledeću koru, ponovo zalijte sa 2,5 dl čokoladnog mleka, zatim premažite fil od mlevenog keksa, pa opet preko stavite šlag. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sastojke.
Možda vas zanima:
MOSKVA ŠNIT Voćna neodoljiva poslastica nastala u Beogradu, a pomera granice dobrog ukusa
Osmislila je Anica Džepina, a postala je omiljena torta, ukusa koji se pamti.
KESTEN TORTA Brza jesenja poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Savršena jesenja poslastica ukusa koji se pamti, za sve prilike.
ŠVARCVALD TORTA Čuvena nemačka poslastica sa čokoladom i višnjama, poći će vam voda na usta
Čuvena nemačka poslastica nazvana po višnjevači, nastala je 1927.godine.
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
NEPEČENA ČOKO MOKO TORTA Rajski zalogaji u poslastici kao osmišljenoj za tmurne dane
Fenomenalna torta pravi se brzo i lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
VRHUNSKA POSLASTICA ZA HLADNE DANE Torta Grčka kraljica, za potpuno uživanje
Napravite ovu ukusnu tortu i oduševite sve
SAN SNOVA! Njeno visočanstvo torta Bela kraljica - najlepša poslastica na svetu
Savršen kolač za sve prilike
ČOKOLADNI KOLAČ OD DVA SASTOJKA Ne peče se, samo mora dobro da se ohladi
Ako ste umorni, a jede vam se slatko, onda probajte čokoladni kolač od dva sastojka
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija, a sada u posnoj varijanti
Komentari (0)