VRHUNSKA POSLASTICA ZA HLADNE DANE Torta Grčka kraljica, za potpuno uživanje
Napravite ovu ukusnu tortu i oduševite sve

Potrebno je:
Možda vas zanima:

OMILJENO SRPSKO JELO ZA SVAKU PRILIKU Prava domaćinska gibanica, nećete znati kada vam je dosta
Gibanica je jedno od omiljenijih jela srpske kuhinje, prepoznatljivo po svojoj sočnosti i bogatom ukusu

HRANA KOJA SPASAVA ŽIVOT DIJABETIČARA Idealni obroci za ljude koji pate od šećerne bolesti
Za ručak se predlaže da jedete salatu od krastavaca, celera, šargarepe, spanaća sa nemasnim mesom...

TRI KROMPIRA I TRI JAJETA Ovo je sve što vam je potrebno za najukusniju i najbržu pitu
Ovaj recept je idealan za sve one trenutke kada želite nešto jednostavno i brzo, a opet dovoljno izdašno da nahranite celu porodicu

JEFTINO, BRZO I UKUSNO Italijanska pita sa sirom - Potrebno vam je 250 dinara i 15 minuta
Sastojke uglavnom imate kod kuće, jedino su sir i pavlaka namirnice koje morate da dokupit
7 jaja,
7 kašika šećera
7 kašika keksa,
1 margarin,
100 g seckane crne čokolade,
100 g seckane bele čokolade,
200 g plazma keksa,
200 g prah šećera,
3 pudinga od vanile,
4 kašike oraha.
Priprema:
Ulupati belanca, pa žumaca, šećer, dodati orahe i keks, promešati varjačom.
Peći 3 takve kore, mera je za veću đuvec tepsiju.
Nisu debele i nisu teške, a mora ih biti da bi držale sav taj fil.
U 1l mleka zakuvati 3 pudinga od vanile i ostaviti da se ohladi.
Izmiksirati margarin sa 200 g prah šećera.
Dodati ohlađenom pudingu.
Podeliti smesu na dva dela.
U jedan deo dodati 100 g seckane crne i 100 g seckane bele čokolade.
U drugi deo izlomiti 200 g plazma keksa, možete i običnog.

TIRAMISU SA PISTAĆIMA Omiljeni desert sa kafom, na potpuno moderan način
Najbolje služite uz šoljicu kafe..


TORTA SA ZELENIM ČAJEM Drugačija i posebna, a savršena za sve svečane prilike
Oduševiće i one izbirljive.

ČOKOLADNE KOCKE Desert koji uspeva i početnicima, mekan kao duša
Pravi se brzo i lako.

POSNI KOKOS ROLAT Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, za prave sladokusce
Ako volite kokos, ovaj rolat ćete obožavati.
Komentari (0)