ČOKOLADNI KOH Još bolji i slađi od originala, prste da poližete
Fenomenalan desert neodoljivog ukusa.

Potrebno je
- 7 manjih jaja
- 5 kašika šećera
- 1 kesica vanilin šećera
- 6 kašika griza
- 3 kašike kakao praha
- 2 kašike brašna
- pola kesice praška za pecivo
Za preliv:
- 1 l mleka
- 5 kašika šećera
- 150 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja i šećere u penastu smesu. Dodajte kakao, griz, brašno i prašak za pecivo, pa varjačom dobro sjedinite. U pleh obložen pek papirom izlijte smesu. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Čačkalicom proverite da li je kolač pečen. U šerpu zakuvajte mleko pa dodajte šećer i čokoladu, i mešajte, dok se čokolada ne otopi. Ostavite pečen kolač par minuta da se prohladi. Prelijte pripremljenom glazurom pa secite na kocke. Prijatno!
Možda vas zanima:

ČOKOLADNI KOH BOLJI OD KLASIČNOG Starinski slatkiš iz bakine kujne, a poćiće vam voda na usta
Ako volite klasičan koh, njegovu čokoladnu varijantu ćete obožavati.

ČOKOLADNI KOH MEKAN KAO DUŠA Jeftini kolač skupog ukusa, otopićete se od slatkoće
Fenomenalan kolač ukusa koji se ne zaboravlja, uzećete parče više.

STARINSKI KOH Jednostavan desert skupog ukusa koji uspeva svima
Pravi se lako, a ukusan kao da ste se trudili satima.

KOH Jednostavan kolač skupog ukusa, za prave sladokusce
Fenomenalan kolač koji uspeva i početnicima.

NAJČOKOLADNIJE ČOKOLADNE KOCKE Desert mekan kao duša koji uspeva i početnicima
Pravi se brzo i lako, a nema ko vam neće tražiti recept.

LEŠNIK PUSLICE Slatki zalogajčići od samo 3 sastojka, za prave sladokusce
Ako volite klasične puslice, ove sa lešnikom ćete obožavati.

ČOKOLADNA TORTA Raskošna poslastica za sve specijalne prilike, ukusa koji se pamti
Kremasta i neodoljiva, uzećete parče više.

KESTEN PIRE SA ŠLAGOM Kremasti desert savršen za posne dane, pravićete stalno
Fenomenalni desert topi se u ustima.

TORTA SA ZELENIM ČAJEM Kremasta poslastica koja budi sva čula, za pravo uživanje
Fenomenalna poslastica oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)