VIŠE OD DESERTA Torta Tri čuda, puna oraha i fila, opčiniće vas ukusom
Čudo torta je pravi izbor, svi će vas pole pitati za recept

Sastojci:
Za biskvit
- 6 belanaca 1
- 50 g šećera
- 150 g mlevenih oraha/lešnika/
- 30 hlebnih mrvica / pereca /
- 300 oštrog brašna 1/2 komada praška za pecivo
- 1 kom vanilin šećer
Za fil
- 1/2 l mleka
- 150 g šećera
- 6 komada žumanca
- 1 kom vanilin šećer / opciono /
- 1 kom pudinga od vanile 1 kašika brašna na vrhu 1
- komad margarina / 250 /
- 100 g crne čokolade
- Drugi sastojci 25 g petit beurre keksa malo mleka da se sitni keks natopi 5 g mlevenih oraha
Priprema: Od sastojaka za biskvit napraviti biskvit, staviti u podmazan i brašnom posut pleh dimenzija 35 x 28 i peći na 160-180 C, kada je ispečen ohladiti, u međuvremenu skuvati fil i u hladno dodati pripremljeni 1 margarin, na biskvit stavite polovinu žute smese, na nju stavite petit beure keks koje ste kratko natopili mlekom, u drugu polovinu fila dodajte 10 g otopljene crne čokolade i stavite na petit keks, pospite mlevenim orasima vrh, možete i naribati čokoladu na vrhu.

JABUKE U ŠLAFROKU Aromatični specijalitet koji sladi i osvežava u momentu, za pravo uživanje
Fenomenalni desert oduševiće i one izbirljive.

ROZEN TORTA Klasik kao savršen za svaku svečanu trpezu, ukusa koji se pamti
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.

MILICA NAM JE DALA NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU BELI ANĐEO Biće savršena i kremasta, za sve svečanosti
Probajte ovu neodoljivu tortu beli anđeo po receptu Milice Stanković iz Požarevca

FENOMENALNI PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo najbolje ide uz kafu ili čaj
Savršen spoj ukusa u aromatičnom pecivu, za sve prilike.

VEGANSKA TORTA Brza poslastica koja se pravi očas posla, a ukusa kao da ste se trudili satima
Očaravajuća poslastica sa avokadom i čokoladom, za prave sladokusce.
Komentari (0)