PASTA SA BUNDEVOM Ručak koji će obožavati cela porodica
Kremasta i sočna, pravićete stalno.

Potrebno je:
- 400 g bundeve
- 1 manji crni luk
- 2 čena belog luka
- 1/2 kašičice mlevene slatke paprike
- 1/4 dimljene paprike
- prstohvat bibera
- so
- 250 ml soka od paradajza
- 3 kašike pavlake za kuvanje
- parmezan
- maslinovo ulje
Priprema:
Iseckajte bundevu na kockice i propržite. Onda dodajte luk i začine, pa dobro izmiješajte i pržite još 7-8 minuta. Sipajte paradajz sok i 100 ml vode pa izmešajte i poklopite, da se krčka 15 minuta poklopljeno. Zatim, skinite sa ringle i propasirajte štapnim mikserom. Umešajte pavlaku za kuvanje i dve kašike parmezana, pa pustite da se krčka. Skuvajte testeninu po uputstvu sa pakovanja pa procedite i izmešajte sa sosom. Pomešajte tucane paprike, peršun i beli luk u granulama, pa pospite pastu. Na kraju, pospite maslinovim uljem i služite toplo.

NAJČOKOLADNIJE ČOKOLADNE KOCKE Desert mekan kao duša koji uspeva i početnicima
Pravi se brzo i lako, a nema ko vam neće tražiti recept.

LEŠNIK PUSLICE Slatki zalogajčići od samo 3 sastojka, za prave sladokusce
Ako volite klasične puslice, ove sa lešnikom ćete obožavati.

ČOKOLADNA TORTA Raskošna poslastica za sve specijalne prilike, ukusa koji se pamti
Kremasta i neodoljiva, uzećete parče više.

KESTEN PIRE SA ŠLAGOM Kremasti desert savršen za posne dane, pravićete stalno
Fenomenalni desert topi se u ustima.

TORTA SA ZELENIM ČAJEM Kremasta poslastica koja budi sva čula, za pravo uživanje
Fenomenalna poslastica oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)