KOKOS MALINA ROLAT Posan, nema brašna ni paljenja šporeta, a nikad boljeg ukusa
Pravi se lako, a pojede brzo.

Potrebno je:
- 200 g badema
- 8 svežih urmi
- 2 kašike kokosovog ulja
- 1 kašika kakao praha
- prstohvat soli
Za fil:
- 150 g malina
- 100 g krema od kokosa
- 2 kašike sirupa od agave
- korica limuna po želji
Priprema:
U blenderu pomešajte bademe, urme, kokosovo ulje, kakao i so dok ne dobijete lepljivo testo, pa ga Testo razvucite između dva papira za pečenje u pravougaonik oko 0,5 cm debljine.Ostavite u frižideru pa pripremajte fil. Maline, kokos krem i zaslađivač sjedinite u blenderu, pa dodajte limunovu koricu. Fil rasporedite preko kore pa pažljivo urolajte.Umotajte u papir za pečenje pa ostavite u frižideru sat vremena da se stegne.Secite na šnite pa pospite kokosovim brašnom i služite!
Možda vas zanima:

ROLAT SA POMORANDŽOM Kremasti desert savršenog ukusa koji budi sva čula
Sočan i sladak, za sve svečane prilike.

BEZE ROLAT SA MALINAMA Sa hrskavom korom i kremastim filom, popraviće vam dan u trenu
Mirisni desert nestaće sa stola odmah.

MEDOVIK ROLAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE Ako volite čuvenu tortu, ovaj desert ćete obožavati
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.

RAFAELO ROLAT SE TOPI U USTIMA Lagani desert osvojiće vas od prvog zalogaja
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)