BRZINSKE OBLANDE PREPUNE KEKSA Slatkiš bez mane za najveće sladokusce
Priprema je nikad brža, a ukus fantastičan.
Potrebno je:
- 250 g margarina (može i puter)
- 250 do 300 g šećera
- 2 pavlake od 180g
- 300 g keksa
- pakovanje oblandi
Priprema:
Maragrin otopite na srednjoj vatri.Onda dodajte šećer i mešajte, sve dok se ne otopi. Zatim dodajte pavlaku i mešajte dok se sve ne sjedini. Umešajte keks i mešajte dok ne omekša. Nakon što se fil malo prohladi premažite oblande. Na poslednju nemojte da mažete fil. Preko stavite pleh pa težu šerpu da se sastojci dobro sjedine.
Možda vas zanima:
OBLANDE SA KARAMEL FILOM Nekada su sve domaćice pravile ovaj slatkiš, budi nostalgiju od prvog zalogaja
Mekane i slatke, prste da poližete.
OBLANDE Kolač na kome su odrasle generacije, po receptu koji bi valjalo da zapišete
Neodoljivi desert za prave sladokusce.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
SUTLIJAŠ IZ RERNE IZ BAKINE KUHINJE Svakim zalogajem budi nostalgiju
Kremast i neodoljiv, i dupla mera je malo.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)