Zbog jednog neočekivanog SASTOJKA ova topla čokolada će da vam zagreje atmosferu DO USIJANJA
Sastojci su dati za dve osobe, a priprema traje samo pet minuta,.
Meksička topla čokolada
Sastojci:
500 ml mleka
1 kašika žutogšećera
150 g crne čokolade
½ kašičice ekstrakta vanile
1 prstohvat cimeta u prahu
1 prstohvat kajenskog bibera
2 štapića cimeta
Priprema:
Zagrejte mleko i šećer na laganoj vatri. Uklonite sa vatre i dodajte komadiće čokolade, vaniliju, cimet i kajensku papriku u prahu. Sačekajte dva minuta, promešajte, pa vratite na vatru i sačekajte da proključa. Sklonite sa vatre čim provri, sipajte u čaše i poslužite sa štapićima cimeta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)