Zbog jednog neočekivanog SASTOJKA ova topla čokolada će da vam zagreje atmosferu DO USIJANJA
Sastojci su dati za dve osobe, a priprema traje samo pet minuta,.
![Zbog jednog neočekivanog SASTOJKA ova topla čokolada će da vam zagreje atmosferu DO USIJANJA](/data/images/2023-02-09/46111_shutterstock-665428051_f.jpg?timestamp=1675897200)
Meksička topla čokolada
Sastojci:
500 ml mleka
1 kašika žutogšećera
150 g crne čokolade
½ kašičice ekstrakta vanile
1 prstohvat cimeta u prahu
1 prstohvat kajenskog bibera
2 štapića cimeta
Priprema:
Zagrejte mleko i šećer na laganoj vatri. Uklonite sa vatre i dodajte komadiće čokolade, vaniliju, cimet i kajensku papriku u prahu. Sačekajte dva minuta, promešajte, pa vratite na vatru i sačekajte da proključa. Sklonite sa vatre čim provri, sipajte u čaše i poslužite sa štapićima cimeta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
![cimet keksići](/data/images/2025-02-15/114091_shutterstock-2296558717_f.jpg)
CIMET KEKSIĆI Savršeno se slažu sa čajem ili kafom, a priprema je jednostavna
Fenomenalni keksići osvojiće vas od prvog zalogaja.
![posna reforma torta](/data/images/2024-11-29/107520_posna-reforma-torta_f.jpg)
REFORMA TORTA Raskošna čokoladna poslastica sa orasima, za sve svečanosti
Neodoljiva poslastica sa orasima ukrasiće svaku svečanu trpezu.
![čokoladni mafini](/data/images/2025-02-14/114006_shutterstock-2232187775_f.jpg)
NEODOLJIVI ČOKOLADNI MAFINI Uspevaju i potpunim početnicima, a tope se u ustima
Fenomenalan i brz kolač, kao savršen za iznenadne goste.
![cimet rolnice](/data/images/2025-02-14/113997_shutterstock-2445801987_f.jpg)
AROMATIČNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje savršeno ide uz šoljicu kafe
Neodoljive i slatke, za pravo uživanje.
![medovik torta](/data/images/2025-02-14/113993_shutterstock-2175430555_f.jpg)
MEDOVIK TORTA Očaravajuća poslastica kao savršena za sve svečane događaje
Fenomenalna torta sa medom za prave sladokusce.
Komentari (0)