Dvoslojni ČOKOLADNI KOLAČ bez pečenja GOTOV ZA SAMO DVA MINUTA

alo.rs/I. V.

08:00

Slatki kutak 0

Priprema ove poslastice traje manje od deset minuta, a rerni ne morate ni da se približite.

Dvoslojni ČOKOLADNI KOLAČ bez pečenja GOTOV ZA SAMO DVA MINUTA
Shutterstock

 

Dvoslojni kolač od čokolade i kikirikija

Sastojci:

375 g putera od kikirikija

150 g kokosovog brašna

30 g šećera u prahu

1 kašičica ekstrakta vanile

2 kašike kokosovog ulja

1 kašičica krupne soli + prstohvat soli

350 g čokolade

Priprema:

Pokrijte kvadratnu posudu (20x20 cm) ) pek-papirom. U činiji pomešajte puter od kikirikija, kokosovo brašno, šećer u prahu, vanilu i prstohvat soli. Promešajte i prebacite u kalup, pa izravnajte. Otopite čokoladu sa kokosovim uljem u mikrotalasnoj pećnici u intervalima od 30 sekundi. Prelijte čokoladu preko mešavine putera od kikirikija, pospite krupnom solju i stavite u frižider na najmanje dva sata.
 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

peanut butter chocolate bars

Komentari (0)

Loading