Dvoslojni ČOKOLADNI KOLAČ bez pečenja GOTOV ZA SAMO DVA MINUTA
Priprema ove poslastice traje manje od deset minuta, a rerni ne morate ni da se približite.

Dvoslojni kolač od čokolade i kikirikija
Sastojci:
375 g putera od kikirikija
150 g kokosovog brašna
30 g šećera u prahu
1 kašičica ekstrakta vanile
2 kašike kokosovog ulja
1 kašičica krupne soli + prstohvat soli
350 g čokolade
Priprema:
Pokrijte kvadratnu posudu (20x20 cm) ) pek-papirom. U činiji pomešajte puter od kikirikija, kokosovo brašno, šećer u prahu, vanilu i prstohvat soli. Promešajte i prebacite u kalup, pa izravnajte. Otopite čokoladu sa kokosovim uljem u mikrotalasnoj pećnici u intervalima od 30 sekundi. Prelijte čokoladu preko mešavine putera od kikirikija, pospite krupnom solju i stavite u frižider na najmanje dva sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)