SLATKO OSVEŽENJE Torta od keksa i malina, ne peče se, napravi se bukvalno za 15 minuta, a smaže još brže!
Kiselkaste maline i jogurt u kombinaciji sa slatkim keksom daju savršenu tortu.

Sastojci:
500 ml jogurta
500 g keksa pti ber (ili drugog sličnog)
100 g šećer u prahu
200 g šlag krema
250 g malina
Priprema:
Izdrobiti keks, sipati jogurt i šećer u prahu. Mešati dok se ne dobije ujednačena smesa. Smesu sipati u kalup za tortu ili oblikovati na poslužavniku. Odozgo poređati maline. Umutiti šlag i premazati celu tortu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NE PEČE SE I NE KUVA Red piškota, red šlaga, red voća i gotova omiljena torta!
Torta koja se napravi bukvalno za 20 minuta, a velika je i osvežavajuća.
TORTA BELI ANĐEO Čuvena poslastica se pravi od rozen kora, ne peče se i neverovatno je kremasta!
Torta beli anđeo je velika, preukusna, a brzo i lako se pravi. Verovatno je zbog toga jedna od najpopularnijih među domaćicama.

KEKS TORTA SA ORASIMA Pravi se od nekoliko sastojaka, ne peče se i gotova je očas posla!
Keks torta sa orasima je velika, brzo se pravi, a veoma je ukusna, pa je odlična za porodična okupljanja.

TORTA ŠEHEREZADA Ne peče se, pravi se od keksa, brzo je gotova, a veoma kremasta i ukusna
Turski keks se kupuje na pijaci, a ako ne možete da ga nađete, koristite pti ber.

PRELIVENI SLATKI HLEB Sočan, sladak i mekan kao duša, za pravo uživanje
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

MIRISNA MAKOVNJAČA Štrudla po receptu iz stare sveske, ukusa koji govori više od 1000 jezika
Mirisna i sočna, najbolje odmah stavite duplu meru.

BAKIN KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Dodavao se i ovaj sastojak, a razlika u ukusu je ogromna
Mirisan i neodoljiv desert nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

ČOKOLADNA KOKOS TORTA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, polizaćete i tanjir koliko je ukusna
Kremasta i slatka, uzećete parče više.

TIRAMISU Donosimo vam originalni recept za najlepški klasik italijanske kuhinje
Sočan i mirisan, a savršen uz šoljicu kafe.
Komentari (0)