ČOKOLADNI KOH Sočna slatka poslastica koju obožavaju i stari i mladi
Probajte omiljeni kolač iz detinjstva u novoj verziji.

Sastojci:
Patišpanj:
8 jaja
9 kašika griza
6 kašika šećera
1 vanilin šećer
1 kašika kakaoa
1 prašak za pecivo
Za preliv:
500 ml običnog mleka
500 ml čokoladnog mleka
1 kesa šlaga
Priprema:
Umutiti čvrst sneg od belanaca. U drugoj činiji umutititi žumanca sa šećerom, kakaom i vanil šećerom u penastu smesu. Sipati žumanca u sneg od belanaca, izmešati kašikom, pa dodati griz i prašak za pecivo i opet kašikom izmešati. Izliti u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta. Oba mleka sipati u šerpu, zagrejati do ključanja i vruć koh odmah preliti. Ostaviti da upije i prohladi se, pa koh iseći na kocke i služiti.
Možda vas zanima:

ČIK MU ODOLITE! Čokoladni koh je mekan i sočan, obožavaju ga sve generacije
U ovoj fantastičnoj poslastici će uživati cela porodica, a napravi se za pola sata.

ČOKOLADNI KOH Sočna poslastica sa kremastom glazurom, po ukusu joj nema ravne
Jednostavan desert skupog ukusa za prave sladokusce.

ČOKOLADNI KOH Još slađi i sočniji od originala, poćiće vam voda na usta
Fenomenalan desert jednostavne pripreme.

ČOKOLADNI KOH Još bolji i slađi od originala, prste da poližete
Fenomenalan desert neodoljivog ukusa.

KROFNE SA ORASIMA PO STAROM BAKINOM RECEPTU Vazdušaste, mekane i tope se u ustima
Mirisne i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

PITA SA ŠLJIVAMA OD GOTOVIH KORA Gotova za pola sata, a nećete moći da prestanete da jedete
Mirisna i sočna, nema ko će joj odoleti.

VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Tradicionalni recept za gastronomski užitak koji budi sva čula
Svaki zalogaj je raj za nepca.

BRZA KREMPITA Savršen spoj hrskavih kora i svilenkastog krema u poslastici koja se ne odbija
Savršena za sve prilike.

ČOKOLADNI KOH Sočna poslastica sa kremastom glazurom, po ukusu joj nema ravne
Jednostavan desert skupog ukusa za prave sladokusce.
Komentari (0)