DOMAĆE KARAMELE Gotove začas a tope se u ustima, još bolje od onih kupovnih
Brzi desert oduševiće sve one koji ga budu probali, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
Potrebno je
- 125 g putera
- 250 ml mleka
- 2 šolje šećera
Priprema:
Puter otopite na tihoj vatri. Dodajte šećer uz neprestano mešanje. Dodajte skuvano toplo mleko kada smesa krene da dobija zlatno smeđu boju. Mešajte sve dok smesa ne počne da se odvaja od posude. U četvrtasti kalup obložen pek papirom i podmazan uljem, preručite smesu. Ostavite da se prohladi a zatim je ostavite u frižideru par sati da se dobro stegne. Secite na kockice i služite. Prijatno!
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM BUDI NOSTALGIJU A vole ga svi od 7 do 107 godina
Savršeno ide uz čaj ili kafu.
BEZE TORTA KRALJICA SVEČANE TRPEZE Zbog nje se krši svaka dijeta
Kremasta i lagana, uzećete parče više.
KOLAČ MEDENO SRCE SAVRŠEN ZA IZNENADNE GOSTE Gotov očas posla, a miluje nepca
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
ORASNICE IZ BAKINE SVESKE ZA NAJLEPŠU SLAVU Klasik koji nikada ne izlazi iz mode
I dupla mera će biti malo.
PESAK TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Kremasta poslastica ukusa kao da ste pravili satima
Pravi se maltene sama, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)