DOMAĆE KARAMELE Gotove začas a tope se u ustima, još bolje od onih kupovnih
Brzi desert oduševiće sve one koji ga budu probali, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
Potrebno je
- 125 g putera
- 250 ml mleka
- 2 šolje šećera
Priprema:
Puter otopite na tihoj vatri. Dodajte šećer uz neprestano mešanje. Dodajte skuvano toplo mleko kada smesa krene da dobija zlatno smeđu boju. Mešajte sve dok smesa ne počne da se odvaja od posude. U četvrtasti kalup obložen pek papirom i podmazan uljem, preručite smesu. Ostavite da se prohladi a zatim je ostavite u frižideru par sati da se dobro stegne. Secite na kockice i služite. Prijatno!
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)