FENOMENALNI ČUPAVCI Tope se u ustima, najbolje stavite odmah duplu meru
Neodoljivi i slatki, prste da poližete.

Potrebno je
Za biskvit:
Možda vas zanima:

ČUPAVCI SA BELOM ČOKOLADOM Klasik koji ne izlazi iz mode, u još slađem spoju
Mirišu na more, a savršeni i slatki.

ČUPAVCI Starinski slatkiš sa kokosom za sve svečane prilike
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

ČUPAVCI Starinski slatkiš sa kokosom za sve svečene prilike, prste da poližete
Ako volite kokos, čupavce ćete obožavati.

ČUPAVCI NA VODI Desert koji se ne odbija, po receptu bez mane
Fenomenalni i slatki, za svaku svečanu trpezu.
- 3 jaja
- 10 kašika šećera u prahu
- 13 kašika ulja
- 16 kašika glatkog brašna
- 120 ml mleka
- 1 prašak za pecivo
Za čokoladni preliv:
- 150 g crne čokolade
- 200 ml mleka
- 150 g putera
- 200 g kokosa, za oblaganje
Priprema:
Izmešajte šećer i puter u penastu smesu, pa dodajte jaja i mleko. U pripremljenu smesu prosejte brašno i prašak za pecivo. Dobro promešajte drvenom kašikom ili lopaticom. Zagrejte rernu na 180 stepeni, kvadratni pleh (oko 25x35 cm) obložite papirom za pečenje i sipajte smesu. Pecite oko pola sata i testirajte čačkalicom da li je biskvit gotov. Ako ispadne čist, biskvit je spreman. Biskvit ohladiti i iseći na kockice. Otopite čokoladu na pari s puterom i mlekom. Umočite biskvit u čokoladu, uvaljajte u kokos i stavite na čist papir za pečenje i ostavite da malo odstoji.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)