KROFNE Po originalnom pekarskom receptu, vazdušaste i mekane, sa bogatim filom
Sa kremom od lešnika, slatke i sočne.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

POSNE KROFNE Nimalo ne zaostaju za originalom, a mekane kao pamuk
Najbolje služite uz šolju kafe.
- Pakovanje lisnatog testa
- 3-4 kašike šećera
- krem od lešnika
Priprema:
Razvucite lisnato testo, pa premažite nadevom, a onda preklopite drugim lisnatim testom. Malo pritisnite rukama, pa isecite trake jednake širine. Umotajte trake po želji i ređajte na pleh obložen pek-papirom. Pecite na 180 stepeni. Preostalim nadevom premažite lažne krofne i pecite u rerni zagrejanoj na 180°C oko 20 minuta. Pospite šećerom u prahu i služite.

SLADOLED SA KAFOM Kao osmišljen za tople prolećne dane, ovakav do sada niste jeli
Za prave kafoljupce.

KNEDLE SA DŽEMOM Drugačiji desert koju budi nostalgiju na dane detinjstva, a pravi raj za nepca
Sočne i slatke, prste da poližete.

NEODOLJIVI ČOKOLADNI MAFINI Brz i ukusan desert koji svi vole, a napravi se očas posla
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

KOKOS ROLAT Miriše na plažu i more, a uspeva i potpunim početnicima
Sočan spoj kokosa sa kafom za prave kafoljubce.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema ko će mu odoleti, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalan desert osvojiće vas od prvog zalogaja.
Komentari (0)