FENOMENALNA KAPUĆINO TORTA Topi se u ustima, a svi će vam tražiti recept
Pravi se brzo i lako, uspeće svima a nestaće sa stola odmah. Probajte i uverite se da li smo u pravu.
Potrebno je
Za biskvit (potrebno je 4)
- 6 belanaca
- 5 kašika šećera
- 10 kašika mlevenih oraha
- 1 kašika prezle
Za fil
- 24 žumanca
- 24 kašike šećera
- 2 margarina
- 3 kesice kapućina
- 500 ml slatke pavlake
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Sjedinite belanca, šećer, prezle i orahe pa pecite 15 do 20 minuta. Potrebno je da ispečete 4 ovakva biskvita. Zatim skuvajte žumanca i šećer na pari pa kad se prohladi dodajte prethodno umućene margarine i kapućino. U zasebnoj posudi umutite slatku pavlaku. Ređajte u kalup biskvit pa stavite fil pa premažite slatku pavlaku. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Bon appetit!
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
Komentari (0)