KREMASTI ŠNITOVI SE TOPE U USTIMA Posni desert koji će obožavati i oni koji ne vole slatko
Čokoladni i slatki, popraviće vam dan u trenu.

Potrebno je
Sastojci:
Za biskvit:
- 500 ml sojinog mleka
- 100 g šećera
- 100 g griza
Za fil:
- 500 ml sojinog mleka
- 5 kašika šećera
- 2 praha za puding od vanile
- 75 g margarina
- 75 g biljne slatke pavlake
Za glazuru:
- 250 ml biljne slatke pavlake
- 150 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Biskvit: Sipajte u šerpu sojino mleko, šećer i griz i kuvati nekoliko minuta. Nakon toga izlijte smesu u kalup i ostavite da se ohladi.
Fil: Sipajte sojino mleko u šerpu, a zatim dodajte šečer i puding od vanile, zatim dobro promešajte. Stavite na šporet da se kuva uz neprestano mešanje. Nakon kuvanja, fil stavite na hlađenje. Kada je fil potpuno ohlađen, dodajte margarin u njega i umutite mikserom, pa dodajte i biljnu slatku pavlaku. Rasporedite fil preko podloge i pripremite glazuru.
Glazura: Skuvajte slatku pavlaku, stavite čokoladu za kuvanje da se otopi, a nakon toga prelijte kolač. Ostavite kolač u frižider na hlađenje.

TIRAMISU SA PISTAĆIMA Omiljeni desert sa kafom, na potpuno moderan način
Najbolje služite uz šoljicu kafe..


TORTA SA ZELENIM ČAJEM Drugačija i posebna, a savršena za sve svečane prilike
Oduševiće i one izbirljive.

ČOKOLADNE KOCKE Desert koji uspeva i početnicima, mekan kao duša
Pravi se brzo i lako.

POSNI KOKOS ROLAT Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, za prave sladokusce
Ako volite kokos, ovaj rolat ćete obožavati.
Komentari (0)