MOKA PUSLICE Fenomenalni slatkiš sa kafom, recept je proveren a ukus savršen
Ako volite klasične puslice ove ćete obožavati. Kafa im daje posebnu draž, a pojedu se u jednom zalogaju.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
- 4 belanca
- 1 šolja (od 250 ml) šećera
- 2 kašičice soka od limuna
- 2 kašike praha instant kafe
Priprema:
Umutite belanca u čvrst sneg, dodajte postepeno šećer i sjedinite da se istopi, pa dodajte sok od limuna. Dodajte instant kafu i umutite. Našpricajte smesu na papir za pečenje koji ste raširili u pleh i namazali uljem. Sušite puslice u rerni, zagrejanoj na 100 stepeni dok ne postanu čvrste.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)