DOMAĆE PRALINE BOLJE OD KUPOVNIH Prave se od samo 2 sastojka, a tope se u ustima
Fenomenalne praline prave se brzo i lako, a nestaće sa stola čim se postave.
Potrebno je
- 500 g čokolade
- 250 g lešnika
Priprema:
Otopite čokoladu na pari, pa smesom premažite kalupe za praline. Ostavite u frižideru da se stegne. Ponovite postupak još jednom. Ostatak čokolade izmešajte sa sitno seckanim lešnicima pa napunite kalupe. Prelijte kalup ostatkom otopljene čokolade. Ostavite praline u frižideru preko noći. Dekorišite po želji. Bon appetit!
KOLAČ KOJI SE NE PEČE Gotov je za 15 minuta, a ukusan kao da ste ga pravili satima
Nema paljenja rerne i stajanja pored šporeta satima, a ukus je fantastičan
NAJBOLJI RECEPT ZA BAKIN KOLAČ Tajna je u jednom sastojku koji svi zaborave da stave u testo
Starinski recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana
ČIZKEJK SA LAVANDOM Klasik na drugačiji način, još kremastiji, a ukusa koji se pamti
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa lavandom ćete obožavati.
ŠVARCVALD TORTA Čuvena nemačka poslastica sa čokoladom i višnjama, poći će vam voda na usta
Čuvena nemačka poslastica nazvana po višnjevači, nastala je 1927.godine.
KROFNE SA DŽEMOM Baba Lala nam je dala recept kako da budu sočne i mekane kao pamuk
Starinski desert oduševiće sve ukućane, a pojede se u slast.
Komentari (0)