POSNI ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert kada navrate iznenadni gosti, a topi se u ustima
Pravi se lako, a otopićete se od miline.
Potrebno je
- 200 g posnog mlevenog keksa
- 50 g margarina
- 200 g biljnog sira
- 70 ml biljne slatke pavlake
- 20 g šećera u prahu
- 200 g bobičastog voća
- 1 kašičica šećera
Priprema:
Mleveni keks pomešajte s istopljenim puterom, pa dobro sjedinite. Smesu utisnite po malo u čaše u kojima ćete služiti, da lepo obloži dno. Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte umućeni krem sir i sve lepo sjedinite mikserom. Sipajte preko keksa. Voće sa šećerom izblendajte, pa sipajte preko fila. Čizkejk je gotov. Bon appetit!
Možda vas zanima:
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Prosto će se topiti u ustima
Svi ga vole, a priprema je jednostavna.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Kad ga jednom probate zaboravićete na poslastičarnicu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Savršeni spoj sira, mekane korice od keksa i omiljenog voća
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
NEODOLJIVI ČIZKEJK SA MALINAMA Savršen balans između slatkog i kiselog
Kremast i brz, za prave sladokusce.
VASINA TORTA Čuvena srpska poslastica bogatog ukusa sve slatkiše baca u drugi plan
Vasina torta je prava poslastica za sve sladokusce!
KOLAČ TROSTRUKI UŽITAK Kremasta fantazija koju svi obožavaju na prvi zalogaj!
Ako volite deserte koji spajaju bogate ukuse i savršene teksture, onda je Trostruki užitak kolač prava poslastica za vas.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
Komentari (0)