ČOKOLADNI KOLAČ Nema šećer ni brašno, a osvaja na prvi zalogaj, pravićete stalno
Fenomenalan i sladak, najbolje stavite odmah duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ČOKOLADNI KOLAČ IZ ČAŠE Gotov za minut, a ukusan kao da ste se trudili satima
Jednostavan desert skupog ukusa.

NAJBRŽI ČOKOLADNI KOLAČ Napravi se lako, a pojede brzo, za prave sladokusce
Neodoljivi slatkiš oduševiće sve koji ga budu probali.

ČOKOLADNI DESERT IZ ČAŠE Fenomenalan slatkiš koji se pravi lako, a savršen za iznenadne goste
Dodajte šlag ili sladoled i uživajte u desertu.

ČOKOLADNI KOLAČ OD SAMO 2 SASTOJKA Sočan i neodoljiv, a ne treba da palite rernu
Fenomenalan slatkiš oboriće s nogu sve koji ga budu probali.
- 120 g ovsenih pahuljica
- 250 ml toplog mleka
- 2 zrele banane
- 2 jajeta
- prstohvat soli
- 30 g kakaoa
- 1 kašičica praška za pecivo
- orasi
Za glazuru
- 100 g crne čokolade
- 50 ml biljnog mleka
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U mleku potopite ovsene pahuljice, pa ih ostavite da odstoje 10 minuta. Ispasirajte banane, pa ih umutite žicom sa jajima i prstohvatom soli. Dodajte prašak za pecivo i kakao, pa mutite. Smesu sa bananama dodajte ovsenoj kaši, pa obe smese sjedinite. Izlijte u pleh obložen papirom za pečenje, pa pospite seckanim orasima. Pecite 35 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Otopite čokoladu sa mlekom, pa dekorišite kolač. Bon appetit!

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)