SLADOLED OD MAKA Fenomenalan desert posan na vodi osvežiće vas u trenu
Bićete oduševljeni ukusom, a pogodan za dane strogog posta.
Potrebno je
- 3 banane
- 50 ml soka od pomorandže
- 50 g mlevenog maka
Priprema
Iseckajte sitno banane, poređajte na tacnu i ostavite u frižideru preko noći. Sutradan ih stavite u blender i izblendajte, pa dodajte mak i sok od pomorandže. Ponovo izblendajte, pa preručite smesu u posudu za sladoled. Ostavite u zamrzivaču preko noći. Prijatno!
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)