PESAK TORTA Nepečena poslastica kojoj nećete moći da odolite, prava je eksplozija ukusa
Fenomenalna poslastica pogodna za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.

Potrebno je
- 3 kesice pudinga od vanile
- litar mleka
- 350 g šećera
- 220 g margarina
- 250 g mlevenog keksa
- 250 g kokosa
- 250 g mlevenih oraha
- 250 g šlaga
- 400 ml kisele vode
Priprema:
Najpre umutite margarin da bude penast. Zatim dodajte puding, a dobijenu smesu delite na 3 dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. U kalup za pečenje počnite da ređate delove na sledeći način: Fil sa keksom, zatim kokos, a potom orahe. Kada završite tortu, stavite u frižider da se što bolje stegne i ohladi. Zasebno umutite šlag i kiselu vodu, pa ukrasite tortu po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:

PESAK TORTA Poslastica koja se ne peče, a ukusna kao da ste se trudili satima
Očaravajuća torta savršena je za sve svečane prilike.

PESAK TORTA Kremasta poslastica za sva vremena i prilike, po receptu bez mane
Poslastica koja se lako pravi, a poći će vam voda na usta.

PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

KOLAČ OD BATATA Neodoljivi desert ukusa koji govori 1000 jezika
Najbolje služite uz grčki jogurt ili sveže voće.

PEPERMINT KOLAČ Drugačiji desert za prave slatkoljupce
Osvežiće vas u trenu.

PIKANTNA TOPLA ČOKOLADA Sa čilijem, kremasta i neodoljiva
Ako volite ljuto, ovu toplu čokoladu ćete obožavati.

PUŽIĆI SA ČOKOLADOM Priprema je jednostavna, a tope se u ustima
Neodoljivi i slatki, najbolje odmah stavite duplu meru.

ČOKOLADNI KOLAČ IZ ČAŠE Gotov za minut, a ukusan kao da ste se trudili satima
Jednostavan desert skupog ukusa.
Komentari (0)